EMDR

Brief EMDR client klik op onderstaande link.
Exit gesprek evalautie

Gedicht van Client met chronische depressie en seksueel misbruik.
EMDR Client

EMDR client : Paniek aanvallen

Beste Mireille, graag schrijf ik hier voor je en bedank ik je voor je fantastische werk.

januari 2014 ben ik last beginnen krijgen van paniekaanvallen, na dat ik verschillende keren zonder resultaat hulp heb aangenomen begon ik de moed te verliezen en voelde ik dat ik mezelf er in aan het verliezen was. door erover te praten kwam ik bij Mireille terecht , 5 sessies heb ik nodig gehad , Mireille en ik hebben een kort maar krachtig,emotioneel stukje samen afgelegd en door de inzichten en EMDR heb ik alles een plaatsje kunnen geven . ik voel me sterker en mijn paniekaanvallen zijn op enkele keren na helemaal weg , als ik zo nu en dan toch nog een keer voel opkomen , laat ik het gebeuren en ben ik niet meer zo angstig .

echt een aanrader voor iedereen die zijn geluk wilt vastnemen xxxx

EMDR client : Misbruikt en mishandeld door vriendje.

Ik ben een meisje van 17 jaar en heb 6 maanden een relatie gehad met een jongen. Hij misbruikte me seksueel, vernederde me en hield me weg bij familie en vrienden. Ik was bang , onzeker en liet het gebeuren. Nadat ik het uit maakte met steun van mijn ouders heeft hij me nog 4 maanden gestalkt. Ik was steeds angstig, kon niet meer slapen, slecht concentreren en voelde me alleen. Ik heb hulp gezocht. Tijdens de behandeling heb ik 6 Emdr sessies gehad en voel ik me weer helemaal mezelf. Ik ben weer blij, niet bang, slaap goed, kan me weer goed concentreren en heb weer vertrouwen. Ik ben heel blij dat ik deze behandeling gehad heb die zo snel en effectief werkt. Nu is het 5 maanden verder na einde van de therapie en voel me nog steeds goed. Ik heb zelfvertrouwen.

EMDR na verbroken relatie

Ik heb 10 jaar een relatie achter de rug. We hebben samen onze zoon met veel zorg en aandacht opgevoed. Op een gegeven moment had ik de indruk dat mijn partner me bedroog met een andere vrouw. Hij ontkende dit in alle toonaarden. Na aandringen van mij en nadat ik meerdere aanwijzingen had, heeft hij toegegeven. Ik was kapot, ik snapte er niets van. Waarom, hij was een lieve man, zo zorgzaam voor onze zoon. Hoe kon dit. Hij vertrok binnen een week en kocht een huis voor zijn nieuwe vriendin. Ik was kapot, hij was mijn grote liefde. Na 9 maanden verdriet en slecht slapen ben ik hulp gaan zoeken. Ik heb Emdr therapie gehad en en na 6 x was mijn verdriet weg en voelde ik me weer blij. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en ga het leven vol positiviteit als alleen staande moeder tegemoet. I

Inbraak

Ik ben 13 jaar en er is in mijn huis ingebroken. Het bleek mijn over buurjongen van 20 jaar te zijn. De hele woonkamer, kantoorruimte van mijn vader en slaapkamer van mijn zus stond op zijn kop. Mijn zus en ik kwamen van school naar huis gelopen en zagen de deur open staan en hoorde raar gerommel. We zijn toen gauw naar de buren waar we goed contact mee hebben gelopen. De fijne buurman liep naar ons huis en kwam de over buurjongen tegen die dronken de trap af liep en hem met een bijl aanviel. De bijl voel uit zijn hand en bleef in de trap steken. Mijn over buurjongen is opgepakt en na 2 maand weer vrij gelaten en kwam weer naast ons bij zijn ouders wonen. Sinds de dag van zijn vrijlating ben ik doodsbang om alleen thuis te zijn, naar huis te lopen, alleen op school te staan. Ik was eigenlijk constant bang.

Na 6 gesprekken waarvan 4 Emdr sessies is mijn angst weg en leef ik weer als ervoor. Ben weer onbezorgd met mijn vriendinnen, voel me niet meer bang alleen thuis op straat etc.

Depressieve tiener

Na een jeugd vol met pesten en in de knoop liggen met mezelf en geen zelf vertrouwen meer te hebben ben ik bij praktijk Lijnen terecht gekomen. En in een korte tijd ben ik perfect geholpen en van mijn nare herinneringen af. Wat ik heb geleerd is dat een bloem bij de wortels aangepakt moet worden en dat de blaadjes volgen vanzelf! En zo ging het ook. Nadat we mijn pijn behandeld hebben met EMDR voel ik me zelfverzekerd en gelukkig. Dit na bijna 10 jaar ongelukkig gevoeld te hebben. Ik kan wel huilen van geluk.

-A 16Jr.